A pop ring! Szeretem vagy utálatam, neked el kell ismerned, hogy ezek az apró cukorkakristályok becsomagolva adnak egy rendes kicsi ütést. Ez a cukorka egyenesen vesz engem vissza a gyerekkoromba!
1. lépés: Hozzávalók begyűjtése
~ 2 csésze cukor
~ 1 teáskanál szódabikarbóna
~ 1/4 csésze citromsav kristály (trükkös tud lenni megtalálni. Ha a helyi ínyenc/vidéki nincsenek ők, nem próbál itt .)
~ 1/3 csésze kukoricaszirup
~ Kevéske víz (csak hogy benedvesítsük acukrot)
~ 1/4-1 teáskanál ízesítő (bármilyen kivonat működni fog. (bármilyen kivonat működni fog. Használd azt, amit szeretsz! Mikor a használó szereti az erősebb ízeket, mint például a fahéj, menta, és cseresznye, tudsz használni egy keveset (1/4 teáskanálról). A finomabb ízek, mint például a citrom, eperszín, narancssárga és barackszínű többet igényel (1/2 1 teáskanálba.)
A választásod táplálékszínezésének néhány cseppje
~ cukorkahőmérő (Készíts, persze ha azt megfelelően kalibrálják. Kapcsolj be egy kevés vizet hogy tedd be a thermo-ba. és forrald fel. Emeld meg a vizet hogy forrjon és hogy lásd, ami a temp., amikor ez elkezd forrni. Neked beállítási forráspontra kellhet beállítanod a papírt belül 212°Fnek. , Azután tudod, hogy kész menni.)
~ Közepes méretű Lábas
~ Habverő
~ Péksütemények kefe
~ Porcukor
~ Nagy Cookie Sheet
~ Zip-top műanyag zacskó
~ Tompa tárgy (pl kalapács, tégla, ólom cső, stb)